Lynstegte nudler med jordnødder (Phat Thai)
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Læg nudlerne i blød i lunkent vand i ca. 20 min. (Hvis du skal bruge dem med det samme kan de blødgøres med kogende vand) Lad dem dryppe godt af i en sigte.
Knus hvidløg og hak dem fint.
Knus de ristede jordnødder groft i en morter.
Pisk ægget sammen.
Skær limefrugterne i små både.
Varm olien op til rygepunktet i en wok. Tilsæt de hakkede hvidløg. Tilsæt nudler og hold dem i bevægelse med metalspatelen. Tilsæt herefter tørrede rejer, fiskesovs, sød soyasovs, sukker, pisket æg og jordnødder. Husk at holde retten i bevægelse hele tiden, så den ikke brænder på. Når retten har stegt i ca. 5 min. tages den af varmen og vårløg og bønnespirer tilsættes og blandes i. Serveres med limebåde, der presses for saft ud over retten samt knust, tørret chili (Prik phon) |
|
Opskriften er vist 31436 gange,
og udskrevet 585 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer filip madsen - 2009-09-23 17:00:40 super lækker og meget let. bare put mere af det hele rejer nødder og bønnespirer, brugte almindelige rejer. Niels - 2005-01-01 01:01:01 Vi plejede at joke med at Phat Thai rimede på Fat Thigh, men hold kæft hvor jeg elsker det..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne