Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kinesisk lynstegt skinkegryde

Kinesisk lynstegt skinkegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinesisk lynstegt skinkegryde, billede 4 Kinesisk lynstegt skinkegryde, billede 1 Kinesisk lynstegt skinkegryde, billede 2 Kinesisk lynstegt skinkegryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
   
  Marinade:
2 spsk. Sherry. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Ingefær, frisk
2 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
250 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Bønnespirer
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
400 gram Nudler
   


Opskrift:

Ingefæren rives fint og piskes sammen med sherry og soja.
Kødet skæres i strimler og kommes marinaden. Stilles i køleskab 1-2 timer.

Broccolien deles i mindre buketter. Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i lange strimler. Løget skæres i tynde både.

En wok eller stegegryde varmes godt op, 1 spsk. olie kommes på. Broccoli, løg og peberfrugter lynsteges 3-4 min. og tages op.

Kødet lynsteges 3-4 minutter i lidt ny olie.

Bouillon og marinade tilsættes og koges igennem. Grønsagerne også bønnespirerne vendes i og varmes hurtigt igennem.

Tips:

Hvis man ikke har så meget tid, kan man nøjes med at marinere kødet, mens grønsagerne ordnes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 109886 gange,
og udskrevet 4065 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

monne  -  2009-02-19 10:21:08
hvad kan man bruge i stedet for sherry


  -  2008-09-25 09:01:01
du kan bruge bambus istedet :D


  -  2008-03-17 12:33:40
Hvad kan bruges istedet for bønnespirer? Allergi-PROBL,?


Per  -  2007-04-25 08:43:21
Det er vigtigt at kødet steget og ikke koger, så den væde som trækker ud fra kødet bør hældes fra, gemmes og hældes tilbage sammen med bouillonen.