Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kinesisk lynstegt skinkegryde

Kinesisk lynstegt skinkegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinesisk lynstegt skinkegryde, billede 4 Kinesisk lynstegt skinkegryde, billede 1 Kinesisk lynstegt skinkegryde, billede 2 Kinesisk lynstegt skinkegryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
   
  Marinade:
2 spsk. Sherry. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Ingefær, frisk
2 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
250 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Bønnespirer
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
400 gram Nudler
   
Opskrift:
Ingefæren rives fint og piskes sammen med sherry og soja.
Kødet skæres i strimler og kommes marinaden. Stilles i køleskab 1-2 timer.

Broccolien deles i mindre buketter. Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i lange strimler. Løget skæres i tynde både.

En wok eller stegegryde varmes godt op, 1 spsk. olie kommes på. Broccoli, løg og peberfrugter lynsteges 3-4 min. og tages op.

Kødet lynsteges 3-4 minutter i lidt ny olie.

Bouillon og marinade tilsættes og koges igennem. Grønsagerne også bønnespirerne vendes i og varmes hurtigt igennem.

Tips:

Hvis man ikke har så meget tid, kan man nøjes med at marinere kødet, mens grønsagerne ordnes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 110921 gange,
og udskrevet 4084 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12202 (2905 kcal)
KJ pr. Pers. 3050 (726 kcal)
Vægt ialt 2188 gram
Vægt pr. Pers. 547 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 557 KJ (132 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 18.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

monne  -  2009-02-19 10:21:08
hvad kan man bruge i stedet for sherry

  -  2008-09-25 09:01:01
du kan bruge bambus istedet :D

  -  2008-03-17 12:33:40
Hvad kan bruges istedet for bønnespirer? Allergi-PROBL,?

Per  -  2007-04-25 08:43:21
Det er vigtigt at kødet steget og ikke koger, så den væde som trækker ud fra kødet bør hældes fra, gemmes og hældes tilbage sammen med bouillonen.