Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bjørnegryde steaks

Bjørnegryde steaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Bjørn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1-2 pundråvildt eller bjørne steaks
1 ds.tomatjuice
0.75 kopbrunt sukker ( f.eks rørsukker eller puddersukker)
2 spsk.Worcestershire sauce
0.5 tsk.sort peber
0.5 tsk.selleri frø
1 hakket løg
 
Opskrift:
Kog kødet helt mørt ganske langsomt ( i en speciel slow cooker eller gryde på lav varme ) Når det er mørt fjern fedtet og tilsæt ovenstående ingredienser. Kødet skal koge mindst 4 timer. Jeg vil anbefale at servere kødet med en god kartoffelmos, da skyen er fantastisk i smag til dette. Opskriften er let at tilberede og kræver ikke mange specielle ingredienser. Alle, som jeg har serveret enetn råvildt eller bjørn tilberedt på denne måde, elsker det og sværger på, at det ikke et helt ud i skoven.

Tips:

Årsagen til, at kogetiden er så lang er, at bjørnekød indeholder trikiner, som kan gøre mennesker syge.De dør ved lang kogetid.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12584 gange,
og udskrevet 154 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

eigil  -  2008-07-29 15:20:04
Fremragende ret! Masser af smag i både kød og sovs trods den lange kogetid.

eigil  -  2008-07-29 15:18:08
Det er en fremragende ret! Masser af smag i både kød og sovs efter den lange kogetid.

Eigil Christiansen  -  2008-07-29 15:11:45
Det er en fremragende ret! Man skulle tro, at kødet blev kogt helt dødt, men der er masser af smag i både det og sovsen.