Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bøf stroganoff 02

Bøf stroganoff 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt af : Lisbeth Preisler

Indsendt :


Bøf stroganoff 02, billede 4 Bøf stroganoff 02, billede 1 Bøf stroganoff 02, billede 2 Bøf stroganoff 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Bacon i tern
600 gram Oksekød i strimler Oksekød i strimler skæres af skært oksekød.

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
   
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
1 spsk. Paprika
2 laurbærblade
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
5 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Start med at riste bacontern, tages op.

Oksestrimlerne brunes i stegefedtet af nogle gange, tages op.

Svits løg (halverede og skivede) i 25 g. smør nogle minutter, til sæt så champignon i skiver og svits videre nogle minutter.

Halvdelen af den ristede bacon, oksestrimler, paprika, laurbærblade, tomatpuré og oksebouillon tilsættes og bringes i kog og småsimrer mindst 40 minutter til kødet er mørt.

Rør piskefløde med hvedemel og rør i retten, lad den koge et par minutter.

Server med kartoffelmos, som er drysset med resten af baconen.

Server evt. en grøn salat til.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på bøf stroganoff

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (144 stemmer)

Opskriften er vist 165135 gange,
og udskrevet 9333 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11590 (2759 kcal)
KJ pr. Pers. 2897 (689 kcal)
Vægt ialt 2154 gram
Vægt pr. Pers. 538 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 538 KJ (128 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Dan  -  2016-12-15 20:53:41
Meget fin opskrift at experimentere med, men melet kræver en del mere sammenblanding end piskefløde kan holde til, så om muligt så bland melet sammen tidligere med noget af bouillon-vandet

Susanne  -  2015-01-21 12:13:20
Den smager rigtig dejligt.

Belieber  -  2011-12-31 11:32:36
Vi skal lave den i morgen jeg vender tilbage om hvor god den er :-)

traveler  -  2008-12-09 21:00:37
Lækker hverdagsret - kom evt. cocktailpølser i for at "drøje" den.

Jan  -  2007-02-26 07:12:49
Toni har ret - dette er sammenkogt ret,..se denne og få stroganoff !

jm  -  2007-02-22 14:24:53
Meget fin ret. Brug evt. tyrkisk kebabkrydderi.

toni  -  0000-00-00 00:00:00
har intet med rigtig stroganoff at gøre

gsl  -  0000-00-00 00:00:00
Lyder helt rigtigt!