Skær al fedt fra steaken og mariner i dressingen ca. 20 minutter.
Steg ved medium varme 4-6 minutter for rød og 7-10 minutter for medium.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 14352 gange, og udskrevet 158 gange.
Kommentarer
Frederik - 2009-08-13 17:25:14 Du er slet ikke inde på hvad for et stykke kød man skal ha' fat i?
Hvis det er Oksefilet eller andet lækkert kød, synes jeg godt nok at det må være ødelagt efter 10 min!
mønboen - 2009-02-05 09:43:29 Har smagt bjørnesteak én gang - lækkert - men den krævede godt nok nærmere 20 timer i marinaden!
stubbing - 2007-01-01 20:11:20 Hvor får man kødet fra og hvad skal man servere til???
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider