Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Roastbeef, langtidsstegt

Roastbeef, langtidsstegt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Roastbeef, langtidsstegt, billede 4 Roastbeef, langtidsstegt, billede 1 Roastbeef, langtidsstegt, billede 2 Roastbeef, langtidsstegt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.Snøret okseinderlår
1 tsk.salt
 olie til bruning
 
Opskrift:
Gnid kødet med salt og brun det godt på alle sider på en pande. Læg stegen i en lille bradepande. Sæt den i ovnen ved 100 grader.. Steg kødet ca. 1¼-1½ time til et kødtermometer i stegens midte viser ca. 60 grader.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (28 stemmer)

Opskriften er vist 110659 gange,
og udskrevet 1726 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jeannette  -  2017-10-28 17:51:27
Hej, jeg vil også gerne vide, om jeg evt. kan brune stegen lørdag aften, og så smide den i ovnen søndag formiddag? Og, det er vel samme fremgangsmåde med cuvettesteg/culotte? :-) tak

Torben Larsen  -  2016-09-12 14:35:03
Lavede en variant af den i øvrigt udmærkede opskrift. 2 kg ikke snøret okseinderlår fra vores lokale halalslagter. Gned grundigt med rigeligt af friskkværnet peber og salt. Brunede af i halv smør og halvt olie. 100 grader varm ovn i små to timer til kernetemperaturen var 56 grader. Efterbruning ved 225 grader. Stegen var tilpas rød/småblodig og kunne skæres med en ske!

jytte jensen  -  2016-03-28 14:36:10
Opskriften lyder tiltalende, men mon jeg kan brune stegen om formiddagen og stege videre i ovnen om eftermiddagen. MVH

Jane jakobsen  -  2015-12-30 19:59:42
Hvis jeg har en steg af okseinderlår på 1,8 kg. Hvor lang tid skal den så have i ovnen?

keld  -  2009-07-10 13:24:02
Det er sådan man laver oksekød. Perfekt.