Roastbeef, langtidsstegt
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid kødet med salt og brun det godt på alle sider på en pande.
Læg stegen i en lille bradepande. Sæt den i ovnen ved 100 grader C. alm. ovn. Steg kødet ca. 1¼-1½ time til et kødtermometer i stegens midte viser ca. 60 grader. |
|
Opskriften er vist 142912 gange,
og udskrevet 1900 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Jeannette - 2017-10-28 17:51:27 Hej, jeg vil også gerne vide, om jeg evt. kan brune stegen lørdag aften, og så smide den i ovnen søndag formiddag? Og, det er vel samme fremgangsmåde med cuvettesteg/culotte? :-) tak Torben Larsen - 2016-09-12 14:35:03 Lavede en variant af den i øvrigt udmærkede opskrift. 2 kg ikke snøret okseinderlår fra vores lokale halalslagter. Gned grundigt med rigeligt af friskkværnet peber og salt. Brunede af i halv smør og halvt olie. 100 grader varm ovn i små to timer til kernetemperaturen var 56 grader. Efterbruning ved 225 grader. Stegen var tilpas rød/småblodig og kunne skæres med en ske! jytte jensen - 2016-03-28 14:36:10 Opskriften lyder tiltalende, men mon jeg kan brune stegen om formiddagen og stege videre i ovnen om eftermiddagen. MVH Jane jakobsen - 2015-12-30 19:59:42 Hvis jeg har en steg af okseinderlår på 1,8 kg. Hvor lang tid skal den så have i ovnen? keld - 2009-07-10 13:24:02 Det er sådan man laver oksekød. Perfekt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne