hønsebouillon eller vand 2 spsk. hønsebouillon eller vand
1
spsk.
olivenolie 1 spsk. olivenolie
0.5
tsk.
sesamolie 0.5 tsk. sesamolie
Salt Salt
Opskrift:
Skær hønsebrystet i blyantstynde strimler.
Pisk æggehviderne femten sekunder og tilføj kødstrimlerne.
Rør godt rundt og kom majsmelet i.
Ophed langsomt olien på panden og svits kødet i et par minutter før det anrettes på et forvarmet fad.
Ingrdienserne til sennepssaucen blandes og piskes fem sekunder, og hældes over det stegte kød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10185 gange, og udskrevet 137 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider