Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kinesisk hønsebryst

Kinesisk hønsebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
300 g.udbenet hønsebryst
2 æggehvider
1 spsk.maizena
2 spsk.vegetabilsk olie
 
 Sennepssaucen:
3 tsk.sennepspulver
2 spsk.sojasauce
1 tsk.sukker
1 spsk.vineddike
2 spsk.hønsebouillon eller vand
1 spsk.olivenolie
0.5 tsk.sesamolie
 Salt
 


Opskrift:

Skær hønsebrystet i blyantstynde strimler. Pisk æggehviderne femten sekunder og tilføj kødstrimlerne. Rør godt rundt og kom majsmelet i.

Ophed langsomt olien på panden og svits kødet i et par minutter før det anrettes på et forvarmet fad. Ingrdienserne til sennepssaucen blandes og piskes fem sekunder, og hældes over det stegte kød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9946 gange,
og udskrevet 128 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu