Lorne Sausage

Lorne Sausage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt af : klodomir

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.Hakket svine og kalvekød 8-12%
175 g.rasp
1.5 tsk.friskkværnet sort peber
1 tsk.Muskatnød, stødt
1.5 tsk.koriander
1 tsk.løgpulver
1 tsk.det 3. krydderi
2 tsk.salt
1.25 dl.vand
 
Opskrift:
Alle ingredienser blandes meget grundigt ved håndkraft og fyldes i en silikonebageform med lige sider (eller en almindelig bageform foret med Vita Wrap). Dækkes til med Vita Wrap og fryses i ca. en time, indtil kødet er stift, men ikke stenhårdt.

Farsen tages ud af formen og skæres i skiver à 1 cm med en varm kniv. Skiverne lægges i fryseposer, evt. adskilt med mellemlægspapir, og fryses ned igen.

Senere kan skiverne optøes enkeltvis og steges i olie på en pande. Serveres med brød og HP sauce.

Tips:

Kødet må endelig ikke være for maget, da pølsen ellers bliver for tør. Jeg bruger hakket kalv og flæsk i forholdet 40%/60%, men andre blandingsforhold kan også bruges.

Skiverne skal helst være så kvadratiske som muligt - Lorne Sausage kendes også under navnet Square Sausage. En rugbrødsform er ideel.

Lorne Sausage kan spises på alle tidspunkter af døgnet, f.eks. som mellemmad eller til en stor skotsk morgenmad med spejlæg, bacon og blodpølse.





karakterer:
Opskriften er vist 12552 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu