Lorne Sausage
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Skotland Indsendt af : klodomir Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser blandes meget grundigt ved håndkraft og fyldes i en silikonebageform med lige sider (eller en almindelig bageform foret med Vita Wrap). Dækkes til med Vita Wrap og fryses i ca. en time, indtil kødet er stift, men ikke stenhårdt.
Farsen tages ud af formen og skæres i skiver à 1 cm med en varm kniv. Skiverne lægges i fryseposer, evt. adskilt med mellemlægspapir, og fryses ned igen. Senere kan skiverne optøes enkeltvis og steges i olie på en pande. Serveres med brød og HP sauce. Tips: Kødet må endelig ikke være for maget, da pølsen ellers bliver for tør. Jeg bruger hakket kalv og flæsk i forholdet 40%/60%, men andre blandingsforhold kan også bruges. Skiverne skal helst være så kvadratiske som muligt - Lorne Sausage kendes også under navnet Square Sausage. En rugbrødsform er ideel. Lorne Sausage kan spises på alle tidspunkter af døgnet, f.eks. som mellemmad eller til en stor skotsk morgenmad med spejlæg, bacon og blodpølse. |
|
Opskriften er vist 12552 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne