Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chilibønner med brunchpølser

Chilibønner med brunchpølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 Gulerodsbrød Schulstad Bake-off
 
250 g.sorte bønner
 salt
 peber
 
 Agrova:
 rapskimolie
500 g.pebermix i tern
150 g.rødløg i tern
4-5 hakkede chilier uden kerner
 
500 g.tomat i skiver
1 bdt.frisk koriander
 
600 g.Brunchpølser Tulip
 Lurpak smør
 
250 g.creme fraiche 18%
 
Opskrift:
Optø, rask og bag Gulerodsbrødet som anvist.

Skyl bønnerne godt i koldt vand. Kog dem i rigeligt letsaltet vand i ca. 1 1/2 time til de er møre.

Svits rødløg, chili og peberfrugt 3-4 min. i olie. Tilsæt grofthakkede tomater og svits endnu et par minutter. Smag til med salt og peber og bland med bønner samt frisk hakket koriander.

Steg pølserne i smør og server dem sammen med chilibønner, cremefraiche og lun Gulerodsbrød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 17326 gange,
og udskrevet 354 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-06-24 12:02:25
øh sorte bønner indeholder da masser af nickel... gør de ikke ??

Lisbeth Petersen  -  2010-03-31 15:56:08
Bønner skal normalt udblødes i 12 timer for ikke at give dårlig mave. Jeg kender ikke sorte bønner, så måske gælder det ikke for dem. Opskriften lyder spændende