Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kinesisk grønsagskylling

Kinesisk grønsagskylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
0.5 kylling
1 porre med grønt
2 courgetter
0.5 kinakål eller hvidkål
 bønnespirer
 olie
1 spsk.østerssovs
 soya
1 spsk.sherry
3 dl.naturris
 Maizena
 


Opskrift:

Kyllingen skæres ud i rå tilstand. Flæk den langs rygraden med en skarp kniv. Den halve kylling skæres ud i småstykker. Låret i fire stykker, brystet i fire stykker.

Derefter gøres grøntsagerne i stand; de skal skrælles og snittes i strimler.

Olien varmes i en gryde og kyllingestykkerne kommes i under heftig omrøring. Olien skal blive ved med at være varm! Når kyllingestykkerne er rørt og stegt uden at brune tilsættes grøntsagerne. De får samme behandling i gryden: stærk varme og heftig omrøring.

Efter et par minutter smages retten til med masser af soya, østerssovs, sherry, og jævnes med Maizena udrørt i lidt koldt vand.

Kyllingen serveres dampende varm med naturrisene, der har kogt i 40-50 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 20405 gange,
og udskrevet 284 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu