Knish- Knishes

Knish- Knishes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kopkogte kartofler pillet og moset.
0.25 kopolie
1 tsk.salt
3 kophvedemel
1 tsk.bagepulver
0.5 kopkoldt vand
 
 KARTOFFEL FYLD:
1.5 kopmosede kartofler
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber
0.5 kopløg (fint hakket)
0.25 kopsmør
 
Opskrift:
Bland kartoffelmos, olie og salt. Tilsæt melet blandet med bagepulver - sammenrør godt. Lav et hul i centeret af melet / dejen og tilsæt det kolde vand. Ælt massen sammen til en blød dej. Lad dejen hvile på et meldrysset bord / plade og tildæk dejen med en skål eller et viskestykke i 1/2 time.

Skær dejen ud i 4 portioner. Udrul dejen så tyndt som muligt. Udskær dejen i kvadrater på ca. 5 x 5 cm. til regulære "kishes" eller mindre hvis de er til snacks. Placer fyldet i midten af den kvadratisk udskårede dej og fold de korteste hjørner imod midten først. Herefter foldes de lange ender ind over hinanden. Bages på en velsmurt plade eller olieret stykke bagepapir, med de sammenfoldede sider ned af, indtil dejen er gylden, ca. 1/2 time ved 175 grader.

Kartoffelfyld:
Sauter løgene i smørret, bland alle ingredienserne sammen og rør massen godt igennem.

Tips:

BUCKWHEAT FILLING:
Bland 1 1/2 kop kasha, eller ristet havregryn med 3 kopper kogende vand og 1 tsk. salt. Koges ved svag varme indtil vandet er absorberet, 15-20 min. Steg 2 hakkede løg (medium størrelse) i 1/2 kop olie.





karakterer:
Opskriften er vist 9170 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu