Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Italiensk kartoffelbrød

Italiensk kartoffelbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
225 g.kartofler
4 dl.vand
25 g.gær
250 g.durumhvedemel
1 tsk.salt
400 g.hvedemel
 
 Pensling:
 olie
 groft salt
 rosmarin
 
Opskrift:
Kog kartoflerne med skræl, og pil dem. Kartoflerne moses og røres sammen med 2 dl vand. Opløs gæren i 1 dl lunkent vand, rør gæren i kartoffelmassen. Tilsæt durummelet og det sidste vand. Rør det godt sammen. Bland herefter hvedemel og salt i, og ælt til en smidig dej. Form et rundt brød og læg det på en bageplade, tryk brødet fladt, så det har en diameter på ca. 30 cm. Pensl brødet med olie, og lad brødet hæve tildækket i 1- 2 timer. Stænk lidt mere olie på, drys med rosmarinen. Brødet skal bages i 35 minutter i en 225 grader varm ovn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 31490 gange,
og udskrevet 724 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anders  -  2019-12-10 20:46:17
Sindsygt lækkert! Og en nem måde at få brugt de kartofler jeg næsten altid kommer til at skrælle for mange af ;)