Italiensk kartoffelbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 1 Brød
Ingredienser:
225 gram Kogte kolde kartofler
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
250 gram Durummel, fint 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
flagesalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Rosmarin, tørret
   
Energi:
KJ total 10464 (2491 kcal)
KJ pr. Brød 10464 (2491 kcal)
Vægt ialt 1304 gram
Vægt pr. Brød 1304 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 802 KJ (191 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 40.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)