Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kina, kalv og karry

Kina, kalv og karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
500 g.kalvekød i tern
2 mellemstore løg
2 chilipebre
2 spsk.karry
1 dl.risvin eller tør sherry
1 dl.hønsebouillon
2 fedhvidløg
 olie
 


Opskrift:

Løg og chilipeber skæres i tynde skiver og blandes sammen med kødet, sherry og karry. Dæk med køkkenfilm og stil blandingen i køleskabet, hvor den har godt af at trække et par timer.

Varm olie i en wok, kom skiver af hvidløg ved og steg det marinerede kød og grøntsagerne ved stærk varme. Hæld bouillonen ved, og lad hele blandingen koge et par min.

Servér med kogte, løse ris, og sæt eventuelt lidt ekstra smag på med et par dråber kinesisk soya.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11618 gange,
og udskrevet 235 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu