risvin eller tør sherry1 dl. risvin eller tør sherry
1
dl.
hønsebouillon1 dl. hønsebouillon
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
olie olie
Opskrift:
Løg og chilipeber skæres i tynde skiver og blandes sammen med kødet, sherry og karry.
Dæk med køkkenfilm og stil blandingen i køleskabet, hvor den har godt af at trække et par timer.
Varm olie i en wok, kom skiver af hvidløg ved og steg det marinerede kød og grøntsagerne ved stærk varme.
Hæld bouillonen ved, og lad hele blandingen koge et par min.
Servér med kogte, løse ris, og sæt eventuelt lidt ekstra smag på med et par dråber kinesisk soya.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12125 gange, og udskrevet 260 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider