Brunkager med almindeligt sukker
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : milla Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 206848 gange,
og udskrevet 6147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (146 stemmer) |
|
Kommentarer Tonny P - 2016-12-05 19:57:03 De smager fantastiske... Dog har jeg aldrig brugt Pomeransskal i mine potioner Sara Juul Nielsen - 2013-12-09 18:23:45 Jeg synes de har vi laver de smager godt. Vi lave været år nogen det er jul. Vi elsker at laver dem har det ssssssmmmmmaaaagggeer sså godt anonym - 2013-12-08 10:06:32 super opskrift! Bo - 2013-12-07 11:35:44 Rigtig lækre. Ligesom nogle andre havde jeg også svært ved at få dejen til at hænge sammen da jeg skule rulle den, den smuldrede hele tiden. Jeg tilsatte lidt vand, og så gik det fint derfra. Line - 2013-12-07 11:28:53 Nemme, sprøde og smager dejligt. Jeg undlod dog nellikerne og pomeransskallen. Fick - 2013-10-31 18:07:32 Carina: Pomerans er en citrusfrugt. Skallen findes som regel kandiseret i mindre bakker og kan købes i specialbutikker og visse grønthandlere. Kun de færreste supermarkeder fører det nu. I stedet kan bruges sukat eller syltet appelsinskal. Hvis man er helt vild med smagen, kan man marinere sin sukat eller appelsinskal i Grand Marnier eller Cointreau. De to laves af pomerans og giver en fin smag til kagerne. Charlotte - 2012-11-18 12:57:49 Kan man rule den ud og bruge kage"udstikkere" til at lave den til sove forme i stedet for runde? Carina - 2012-10-15 15:13:18 Hvad er Pomeransskal og hvor køber jeg det? Amanda - 2010-12-20 13:16:01 Daniel- jeg havde præcis samme problem, og jeg tilsatte bare et æg for at gøre den mere samarbejdsvillig, og det fungerede dog fint. Mine blev bare rigtig lyse i forhold til kagerne på billedet, burde sirupen ikke være mørk istedet for lys?! Daniel - 2010-12-11 00:12:50 Havde problemer med at få dejen til at hænge sammen når jeg skulle rulle den. Det smuldrede nermest bare ud af hænderne på mig.. Kan det være fordi massen var for varm da jeg tilsatte potasken? Sofie - 2010-12-03 12:19:55 Mmh... Kunne de blive bedre? :-) Malene - 2010-11-24 13:42:04 kan man bruge natron eller bagepulver i stedet for potaske? Fick - 2010-09-18 15:00:42 Et smart trick, hvis man har en pålægsmaskine: Arrangér dejen i pølser á ca 25-30 cm. Køl ned i fryseren i nogle timer (eller til du skal bruge den). Skær dejen i skiver på pålægsmaskinen og sæt dem i ovnen. Jeg laver altid en ordentlig portion, så jeg kan have friskbagte brunkager på 15 min, hvis der nu skulle komme uventede julegæster. Jeg gør det også til de ventede gæster. STGA MAM - 2009-12-15 22:09:17 Jeg hamrer altid på mine hele nelliker med en kødhammer - det giver det bedste resultat ! Jeg ved ikke, hvad det er med mig, men kommer altid til at købe hele nelliker i stedet for stødt. Jeg er fjollet ! P.s Hvis du har en løs flise, så kan du kaste den ned på posen med nelliker. Men hvis du ingen fliser har udenfor, så lad være med at bruge den løse flise på dit spækbræt. Pas dog på tæerne... Peter&Ane Bruhn - 2008-12-03 15:16:10 Min far og jeg har lavt dem og vi synes de er nemme at lave og så smager de rigtig godt!!!:) Stine - 2007-12-25 14:00:37 Til Jens: Hvis man er kommet til at købe hele nelliker eller af anden grund ikke har andre end de hele kan følgende gøres: put den mængde nelliker du regner med du skal bruge i en frysepose, bind knude på posen helt nede ved nellikerne, tag en frysepose mere og gør det samme igen. Læg nu posen med nelliker på fliserne udenfor eller på et spækbræt indenfor (hvis man ikke har fliser udenfor). Herefter findes en hammer frem og man knuser/støder selv nellikerne ved at hamre hammeren ned på posen. Dog kan dette også gøres lettere hvis man har en morter, så morter man dem naturligvis bare deri ;) Steffan - 2007-12-08 23:03:03 ok smager brun kager ikke godt selv om,, om de er sprøje Jens - 2007-11-30 15:06:51 Kunne man ikke skrive at det er stødte nelliker der skal bruges?? Er lige kommet til at købe hele! anonym - 2007-11-22 21:01:42 de er ok Cecilie - 2005-01-01 01:01:01 Hmm lækert men når man ikke kan tåle nødder, kokos, kanel, mandler, sirup er der ikke så meget med det Jens Christian und Simon - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækkert !!! Lise - 2005-01-01 01:01:01 Det er nemt at lave..! og smager godt.. hanne - 2005-01-01 01:01:01 ikke helt så sprøde som en kage skal være Louise - 2005-01-01 01:01:01 rigtig gode og nem at lave julevennen - 2005-01-01 01:01:01 god fornøjelse Marianne Tina - 2005-01-01 01:01:01 God smag og lækre sprøde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne