Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Chokoladespecier

Chokoladespecier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 60 stk.
SmåkagerRet : Småkager

Hovedingrediens : Diverse produkter

Diverse chokoladeUkendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Chokoladespecier, billede 4 Chokoladespecier, billede 1 Chokoladespecier, billede 2 Chokoladespecier, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
150 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Flormelis, mel, magarine og æg blandes sammen til en dej. Chokoladen hakken i små stykker og blandes i. ( Skal først blandes i den færdige dej, ellers kan man ikke få den til at hænge sammen).

Dejen rulles ud i to lige store pølser og lægges på bagepapir i køleskabet i ca. 1 time.

Pølserne tages ud og skæres i tynde skiver, og bages til de er lysebrune ved 250 grader C alm. ovn ca. 5 minutter.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (68 stemmer)

Opskriften er vist 151344 gange,
og udskrevet 5953 gange.


Energi:
KJ total 18071 (4302 kcal)
KJ pr. stk. 301 (71 kcal)
Vægt ialt 920 gram
Vægt pr. stk. 15 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1964 KJ (467 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 27.9 gram
Kulhydrat 50.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anna  -  2016-12-10 22:32:34
Nemme småkager der smager formidabelt. Hvis man ikke er til nødder, så kan jeg anbefale at bruge tørrede tranebær istedet.


Randi  -  2014-12-08 00:12:17
Havde ikke margarine så jeg brugte ganske almindelig lurpak - uhhhhm de er bare gode!!


Martin  -  2013-10-17 13:49:15
Hej, kan man lave dem med smarties i stedet for mørk chokolade?


Sisse  -  2012-11-28 11:43:52
Brug smør i stedet for margarine. = Bedre smag. Vanille kan tilsættes, da det giver en fantastisk smag. ( Ca. 3 tsk fulde) Hakkede mandler i, giver også lidt ekstra. ;)


Ninse  -  2011-12-30 03:21:27
Hvis du en dag ikke gider at bage dem selv , så prøv at køb irmas chocoladespecier, de er VILDT gode :-)


Tina  -  2011-12-21 10:32:20
Tilsæt vanille!!


Simone  -  2011-12-05 19:08:56
Super skuffet! Dejen blev bare helt flydende, der skulle så meget ekstra mel i. Slet ikke til at samle, blev noget værre noget :(


Lise  -  2011-10-24 13:47:34
I stedet for at rulle dem til pølser og sætte dem i ovnen, lavede jeg dem til cookies. Smager fantastisk :-)


sani  -  2011-05-06 12:13:32
jeg har ige bagt dem er mega gode har tilsæt hakkede mandler i det blev rigtig gode..... god opskrift en hit


kia  -  2010-09-21 16:32:55
de er super godt elsker dem. Min og min mand og to børn og familie laver dem meget til fødseldage og sådan noget de er for god. Dig der læser det her lave dem :)


miiig;D  -  2010-08-21 10:32:24
tror lige jeg vil prøve dem, men er ikke sikker på de bliver så gode for har kun 80% chokolade


Thomas  -  2010-05-30 17:10:12
syns virkelig de er mega gode :b.. de skal helt bestemt lavers igen på et tidspunkt ..


Diana  -  2010-02-27 17:43:27
Ups.. det var ikke til den her opskrift.. bare glem det.. kagerne var perfekte.. lavede dem efter en kikser med en anden opskrift lidt længere nede på siden..


Diana  -  2010-02-27 17:42:04
Var meget skuffet over kagerne.. de var store og flotte.. Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke, men de smagte virkeligt grimt af natron.. vil bestemt ikke lave dem igen, men mågerne elskede dem..


Anne  -  2009-12-15 17:27:19
Jeg er ikke helt vild med dem. Synes smagen er rigtig kedelig - der mangler et eller andet i dem som jeg ikke lige ved hvad er. Det er ikke nogen jeg vil lave igen.


Per  -  2008-12-20 19:46:41
Vi skar skiver på ca. 2 mm, de skal være rimelig ens i tykkelsen for ikke at de tynde bliver brændte.


Malene  -  2007-12-06 12:13:15
Man bliver AFHÆNGIG!! Lavede dem også i USA, og de ville alle have opskriften!


Nick  -  2007-10-04 15:32:19
super god opskrift .. prøv det !


Di  -  2007-06-23 14:54:49
Lidt for meget fedt, men ellers lækker opskrift.


Maria  -  2006-12-22 23:37:50
De er VILDE med dem i USA. Lavede dem og alle som har smagt dem, har villet have flere.. Saa GO FOR IT!!