Chokoladespecier - Specier med chokolade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 60 stk.
Ingredienser:
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
150 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 18221 (4338 kcal)
KJ pr. stk. 303 (72 kcal)
Vægt ialt 920 gram
Vægt pr. stk. 15 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1980 KJ (471 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 28.2 gram
Kulhydrat 50.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)