Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kinagryde i sur/sød sauce

Kinagryde i sur/sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinagryde i sur/sød sauce, billede 4 Kinagryde i sur/sød sauce, billede 1 Kinagryde i sur/sød sauce, billede 2 Kinagryde i sur/sød sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.magert svinesmåkød i strimler
2 gulerødder i stave
2 grønne peberfrugter i strimler
¼ kinakål
250 g.annanasstykker ( lille dåse )
1 spsk.soya - sauce
2 tsk.eddike
4 spsk.majsolie
1 dl.bouillon ( terning )
 salt
 
 Marinade:
1 spsk.soya-sauce
2 tsk.eddike ( evt lys vineddike )
1 tsk.ingefær
 hakket skalotteløg
1 fedhakket hvidløg
 friskmalet peber
 
Opskrift:
Rør marinaden sammen. vend kødstrimlerne heri og lad dem marinere ca 1 time.

Rens imens grønsagerne og skær dem i strimler.

Varm 2 spsk olie i en dyb pande eller en gryde og svits hurtigt grønsagerne heri sammen med hvidløgsterningerne. Tilsæt 1 dl bouillon og lad grønsagerne koge næsten møre. Tilsæt ananasstykker og - saft, soyasauce og 2 tsk eddike. Jævn let med Maizena og smag til med salt og peber.

Si kødet fra marinaden og brun det over god varme i olie i ca 2 min. Bland kød og grønsager ved anretningen og serverer retten med løse ris og groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (16 stemmer)

Opskriften er vist 53632 gange,
og udskrevet 2025 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

- M -   -  2011-03-30 21:55:13
Hvilken slags bouillon skal man bruge ? Svine eller grønsag ? Går ud fra at det er svine, men vil gerne lige være sikker :)

Mette  -  2009-02-18 18:55:47
Smagte rigtig godt, vil helt sikkert lave det en anden gang, brugte også dobb. marinade, vil næste gang evt lade det marinere natten over. Hvidløgsterningerne står ikke i opskriften kun hakket hvidløg til marinaden.

Jan Ole  -  0000-00-00 00:00:00
Det gør ikke noget at bruge en dobbelt portion marinade.