ricotta eller flødeost 150 g. ricotta eller flødeost
3
kviste
frisk salvie 3 kviste frisk salvie
9-12
skalotteløg 9-12 skalotteløg
lidt
olivenolie lidt olivenolie
salt salt
peber peber
Opskrift:
Riv kartofler og selleri fint. Kom det i en skål og vend med ricotta eller flødeost. Tilsmag med salt og peber. Beklæd en passende form med bagepapir og pensl med olie. Fyld formen og bank den let så fyldet kommer i alle hjørner. Læg salvie hen over og dæk med stanniol. Sæt formen i en varm ovn, 185 grader i 50 minutter. Tag den ud og lad den afkøle inden udskæring. Skær roden af skalotteløgene og sæt dem i et ildfast fad med en bund af groft salt. Bag løgene i en varm ovn, 200 grader i 15-20 minutter. Servér til skiver af den gode kartoffelterrine.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 16681 gange, og udskrevet 341 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider