skrællet ingefær skåret i tændstiktynde pinde2 spsk. skrællet ingefær skåret i tændstiktynde pinde
2
tomater (flået, klemt fri for kerner og hakkede)2 tomater (flået, klemt fri for kerner og hakkede)
1
tsk.
sukker1 tsk. sukker
1
spsk.
rødvinseddike1 spsk. rødvinseddike
2
spsk.
soyasauce2 spsk. soyasauce
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skær oksemørbraden i meget tynde skiver/strimler. Varm olien op i en wok og steg kød og ingefær i et minut. Hæld fedtet fra, kom de hakkede tomater i. Skru ned for varmen og tilsæt sukker, eddike og soyasauce. Lad det koge sammen i et par minutter og smag til med salt og peber. Server med det samme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14233 gange, og udskrevet 205 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider