Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kransekageglasur

Kransekageglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kransekageglasur, billede 4 Kransekageglasur, billede 1 Kransekageglasur, billede 2 Kransekageglasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
0.5 spsk. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Det hele røres godt sammen, tilsæt æggehviden lidt efter lidt, ikke sikkert det hele skal bruges.

Puttes i sprøjtepose.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (34 stemmer)

Opskriften er vist 118836 gange,
og udskrevet 2573 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 2612 (621 kcal)
KJ pr. Portion 2612 (621 kcal)
Vægt ialt 187 gram
Vægt pr. Portion 187 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1393 KJ (331 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 0.0 gram
Kulhydrat 80.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Rasmus  -  2015-12-31 09:37:40
1/2 spsk eddike lyder af meget. Er det ikke 1/2 tsk?

  -  2011-12-31 12:09:16
Er nem at arbejde med - fulgte opskriften - man kan jo ikke smage eddiken.

julie  -  0000-00-00 00:00:00
prøv at blande en lille smule citronsaft istedet for eddike. det smaget godt og holder formen flot

BENTE  -  0000-00-00 00:00:00
bør piskes på laveste hastighed med el-pisker, inden den puttes i sprøjtepose

fjotte  -  0000-00-00 00:00:00
har aldrig hørt om eddike i den glasur før