Kransekageglasur

Kransekageglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Kransekageglasur, billede 4 Kransekageglasur, billede 1 Kransekageglasur, billede 2 Kransekageglasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
0.5 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Det hele røres godt sammen, tilsæt æggehviden lidt efter lidt, ikke sikkert det hele skal bruges.

Puttes i sprøjtepose.


karakterer:
Opskriften er vist 126786 gange,
og udskrevet 2624 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2617 (623 kcal)
KJ pr. Portion 2617 (623 kcal)
Vægt ialt 190 gram
Vægt pr. Portion 190 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1374 KJ (327 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 0.0 gram
Kulhydrat 78.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Carsten   -  2021-12-31 11:17:22
Jeg bruger kun 1/2 tsk. eddike. Det er mængden i mormors gamle kogebog.

Rasmus  -  2015-12-31 09:37:40
1/2 spsk eddike lyder af meget. Er det ikke 1/2 tsk?

  -  2011-12-31 12:09:16
Er nem at arbejde med - fulgte opskriften - man kan jo ikke smage eddiken.

julie  -  0000-00-00 00:00:00
prøv at blande en lille smule citronsaft istedet for eddike. det smaget godt og holder formen flot

BENTE  -  0000-00-00 00:00:00
bør piskes på laveste hastighed med el-pisker, inden den puttes i sprøjtepose

fjotte  -  0000-00-00 00:00:00
har aldrig hørt om eddike i den glasur før