Glasur til kransekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
0.5 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 2617 (623 kcal)
KJ pr. Portion 2617 (623 kcal)
Vægt ialt 190 gram
Vægt pr. Portion 190 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1374 KJ (327 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 0.0 gram
Kulhydrat 78.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)