Tyrkisk pizza
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 89836 gange,
og udskrevet 1308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (412 stemmer) |
|
Kommentarer Cansu - 2020-01-03 11:47:06 Det har slet ikke noget med etliekmek at gøre for det første skal dejen være tynd for det anden skal der ikke æg i fyldet. - 2013-07-08 12:47:39 Hust at en rigtig etli etmek har en meget tynd bund :) - 2012-02-04 11:53:52 Der står 2 æg ?? hvor skal de hen i dejen eller kødet ? Erik - 2010-10-02 07:50:00 Jeg beklager, men denne ret var bestemt ikke en succes. Måske kan den reddes med adskillige krydderier i farsen, men jeg tvivler. Det er stadig en portion kønsløs kødfars på kedeliogt brød. - 2010-02-04 14:54:10 Denne pizza smager vildt godt, men hvis man vil ha den med ost, skal det ikke være revet ost, men feta ost i stykker, som man evt. kunne putte på i de sidste minutter af tiden i ovnen :)Og så er det en Mevlana ;) Tænk at en marokkaner har styr på det, hehe.. Det viser bare hvor godt den smager, når man laver den korrekt ;) - 2010-01-18 17:11:30 En dej kan sagtens undvære olie den bliver ikke tør og den skal vel ikke stå i flere dag :) super lækker pizza, har ikke prøvet denne opskrift endnu med i odense kan man købe dem ved et sted der hedder twister :) M58 - 2009-09-14 07:09:05 Heej! Der skal ikke ost på dem..Jeg ved det nok bedst når jeg er tyrker og det miin livret Coskun - 2009-03-02 13:58:09 Det er bare en luxus pizza som bare smager kanon godt :) Den skal prøves :D Sivasli - 2008-09-17 23:45:56 Det er ikk pizza. Den hedder ETLIEKMEK oversat brød med kød... Hesten - 2007-09-03 03:41:28 Fint tr. - der skal 2 tsk salt i dejen og 1 tsk salt i farsen Hesten - 2007-09-01 02:32:14 Saa saa, nu skal I ikke slaas, vel? Melo - 2007-04-24 14:09:05 Fint tr, olien skal ikke i dejen men derimod kødet, så derfor er det overhoved ikke dumt at påpege olien kan udelades, der en nogen der foretrækker det fedtfattigt.. fint tr. - 2007-04-13 16:09:03 og hvis man udelader olien bliver dejen jo helt tør fint tr - 2007-04-13 16:08:16 dt er jo ik en normal pizza, og dt er derfor der ikke skal være ost på. Og forresten jeg synes dt er meget dumt at personen som har skrevet opskriften har skrevet: hvis du udelader olien, kan den blive helt fedtfatti. Det er jo vildt dumt, dt er dt samme hvis jeg skrev hvis du udelader kødet i kebab kan dt være mad til vegetare, man kan jo ik bare udelade kødet, fordi så har den ik noget med kebab og gøre? Fint tr. - 2007-04-12 14:55:35 Hvorfor står der både 2 tsk. salt og 1 tsk. salt? Hvor meget skal der i? 2 eller 1? sille - 2007-02-12 15:33:49 Uden ost, og den smager bare godt! Mig - 2007-02-03 17:04:04 Der skal da ost på en pizza! lykke - 0000-00-00 00:00:00 den er bare lækker, rigtig sprød mathilde - 0000-00-00 00:00:00 prøv denne opskrift den er virkelig god tro mig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne