Tyrkisk pizza næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
20 gram Gær, frisk
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
300 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Grøn chilipeber
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Paprika, edelsuss
   
Energi:
KJ total 14855 (3537 kcal)
KJ pr. Pers. 2475 (589 kcal)
Vægt ialt 2132 gram
Vægt pr. Pers. 355 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 696 KJ (165 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 20.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)