| |
|
Riselamande
Riselamande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
125 | g. | grødris 125 g. grødris | 10 | dl. | mælk 10 dl. mælk | 2 | | vanillestænger 2 vanillestænger | 100 | g. | smuttede hakkede mandler 100 g. smuttede hakkede mandler | 4 | spsk. | sukker 4 spsk. sukker | 8 | dl. | piskefløde 8 dl. piskefløde | | | |
| |
Ris, mælk og flækkede vanillestænger koges i en gryde ved svag varme under låg i 40 min. Vanillestænger tages op, og grøden afkøles helt.
Grøden røres med sukker og mandler. Fløden piskes og vendes i. Opbevares i køleskab indtil servering.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8
(20 stemmer)
Opskriften er vist 22240 gange, og udskrevet 479 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2007-12-16 18:19:10 En god ide er at putte lidt portvin i selve ris ala menten, det runder smagen af.
|
|