Riselamande

Riselamande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

HøjtidJul - julen

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red:

Riselamande, billede 4 Riselamande, billede 1 Riselamande, billede 2 Riselamande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 g.grødris
10 dl.mælk
2 vanillestænger
100 g.smuttede hakkede mandler
4 spsk.sukker
8 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Ris, mælk og flækkede vanillestænger koges i en gryde ved svag varme under låg i 40 min. Vanillestænger tages op, og grøden afkøles helt.

Grøden røres med sukker og mandler. Fløden piskes og vendes i. Opbevares i køleskab indtil servering.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risalamande

karakterer:
Opskriften er vist 23031 gange,
og udskrevet 481 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2007-12-16 18:19:10
En god ide er at putte lidt portvin i selve ris ala menten, det runder smagen af.