Carrysild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sildefileterne skæres i små stykker, og kommes i et serveringsfad med æggene og de hakkede løg.
Fløden piskes til flødeskum som røres med mayonnaise og smages til, kommes over silden og trækker i mindst en time. Pyntes med æg og tomat. |
|
Opskriften er vist 39350 gange,
og udskrevet 803 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer ulla birkved - 2010-07-07 11:17:09 Da vi undgår fedt i familien brugte jeg skyr i stedet for piskefløde og det blev også en dejlig ret. anonym - 2008-11-22 21:36:44 rigtigt lækkert. smager vidunderligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne