Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Carrysild

Carrysild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildUkendt oprindelseslandIndsendt :


Carrysild, billede 4 Carrysild, billede 1 Carrysild, billede 2 Carrysild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
2 Hårdkogt æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
   
  Karrysauce:
100 gram Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Karry
lidt Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Sildefileterne skæres i små stykker, og kommes i et serveringsfad med æggene og de hakkede løg.

Fløden piskes til flødeskum som røres med mayonnaise og smages til, kommes over silden og trækker i mindst en time.

Pyntes med æg og tomat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25877 gange,
og udskrevet 601 gange.


Energi:
KJ total 8151 (1940 kcal)
KJ pr. Pers. 2037 (485 kcal)
Vægt ialt 643 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1267 KJ (301 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 25.6 gram
Kulhydrat 10.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

ulla birkved  -  2010-07-07 11:17:09
Da vi undgår fedt i familien brugte jeg skyr i stedet for piskefløde og det blev også en dejlig ret.


  -  2008-11-22 21:36:44
rigtigt lækkert. smager vidunderligt