Carrysild næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
2 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
   
  Karrysauce:
100 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Karry
lidt Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8151 (1940 kcal)
KJ pr. Pers. 2037 (485 kcal)
Vægt ialt 643 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1267 KJ (301 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 25.6 gram
Kulhydrat 10.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)