Kommentarer
Laksensskraek - 2016-12-18 19:20:02 Det er så fantastisk, det er en rigtig god måde at bruge den bedste fisk fra det danske hav på. Følg opskriften og rigeligt med SMØR :-)
Jeg er ikke helt ung længere, har virkelig prøvet mange gode retter. Den her gemmer jeg:-)
- 2015-10-07 20:47:22 Jeg brugte fennikel i stedet for persille. Det er også godt!
- 2015-07-02 22:17:02 Virkelig lækker brugte en mindre fisk 32cm friskfanget, havde taget hovedet af smurte staniolet med flydende margarine (det hang slet ikke fast) og så på weberen 25 min. I en foliebakke super nemt
joeson - 2012-06-25 18:11:21 Smurt staniolen med olie.... Så hang pighvaren ikke fast :-)
sofie - 2012-01-25 09:33:03 Laks er lettere at bruge
Gitte - 2008-11-13 18:04:00 Har lige prøvet opskriften og det blev rigtig godt. Undlod dog hvidvinen i Kryddersmørret - men det er jo smag og behag. Skindet hang også fast i staniolen hos mig, men så var den jo lettere at gå til, jeg havde ikke brug for at serverer det så fint. Vi fik pillekartofler og alm. hvidt sovs med mellemstore rejer i. Uhm... det var godt.
Per - 2008-11-05 09:00:34 Nu har vi afprøvet opskriften, og det var desværre lidt som frygtet.
Fisken smagte rigtig godt, men den sad fast i folien og var meget svær at få af og over på et serveringsfad.
Dernæst så gik der meget fisk til spilde da kødet var svært at skille fra skind og ben.
Vil foretrække filetter som er lagt dobbelt med kryddersmørret i mellem, og så pakket i folie som her.
Per - 2008-10-17 14:30:26 Opskriften er mangler lidt informationer om fisken og serveringen.
Pighvar heder pighvar pga. piggene på den mørke side, og her står ikke noget om at fisken skal flås ?
Som hel fisk vil være svær at portionsanrette, men den kan selvfølgelig serveres hel på et fad.
mamsil - 0000-00-00 00:00:00 da pigvar er en dyr fisk kan man lægge lidt kogte(dåse) muslinger i folien, lidt pernod i smørblandingen giver en meget pikant smag
|