Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pighvar med hollandaise

Pighvar med hollandaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pighvar med hollandaise, billede 4 Pighvar med hollandaise, billede 1 Pighvar med hollandaise, billede 2 Pighvar med hollandaise, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.Pigvar
 hvedemel
 Salt
 Peber
50 g.Smør
 
 
 Hollamdaise:
200 g.smør
0.25 dl.vand
2 Æggeblommer, past
 salt
 peber
 Citronsaft
1 nipCayennepeber
 
 
 Dampet spinat:
250 g.frisk spinat
50 g.smør
 
Opskrift:
Til denne ret bruges portionspigvar, så en pr. person.
Klip de små ben af, og flå den mørke side, eller få fiskemanden til dette.
Vend pigvaren i hvedemel og brun den 2-3 minutter i smør og krydr med salt og peber. Kom den i en 180 grader C varm alm. ovn i ca. 10 minutter.

Hollandaise:
Saucen laves ved at piske æggeblommer og vand sammen over et vandbad. Når æggeblommerne er blevet tykke tilsættes klaret smør under omrøring. Smag til med salt, peber, citronsaft og cayennepeber.

Server dampet spinat og croutoner gnedet med hvidløg.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (53 stemmer)

Opskriften er vist 42095 gange,
og udskrevet 1045 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu