Fyldt Moskusokse mørbrad med Tranebær coulis

Fyldt Moskusokse mørbrad med Tranebær coulis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Moskusokse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.Moskusoksemørbrad – opskåret og let banket
250 g.Emmentaler
250 g.Champignon skåret i tynde skiver
10 Broccoli buketter
 
15 Spsk.Tranebær
1 dl.Appelsinsaft, friskpresset
 
Opskrift:
Småkog Tranebærrene i appelsinsaften, indtil bærrene begynder at sprænges. Sæt Coulisen til side og hold den varm.

Fyld de udbankede mørbrad skiver med ost, champignon og broccoli. Rul dem sammen, og bind dem med bomuldstråd Steg dem i 25 min. i ovn ved 175 c. Fjern bomuldstråden, og pynt dem på toppen med Tranebær Coulis.

Tilbehør:
Hvidløgssmør - Sauterede friske grøntsager stænket med citronsaft og en varm kogt kartoffel stænket med Soya og Tabasco





karakterer:
Opskriften er vist 15680 gange,
og udskrevet 354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu