Indisk karrysuppe med ristoppe

Indisk karrysuppe med ristoppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.skank - hals - bov - ben
1 suppevisk
 salt
 peberkorn
 
 Suppen:
25 g.margarine
0.5 spsk.karry
1 gulerod
0.25 selleri
1 porre
1 æble
0.75 dl.hvedemel
2.5 l.suppe
1 dl.fløde
 salt
 peber
 
 Ristoppe:
1 spsk.olie
1 lille finthakket løg
1 lille laurbærblad
2 cm.kanelstang
2 Nelliker, hele
2 dl.ris
2.5 dl.vand
0.5 tsk.salt
 evt.lidt safran
 
Opskrift:
Kom lammekødet i en gryde, hæld vand på til det dækker kødet og lad det koge op. Skum suppen. Tilsæt suppevisk, salt og peber og lad suppen koge ca. 1 time Si suppen Smelt fedtstoffet og svits karry og de rensede urter skåret i passende stykker heri Tilsæt mel og pisk derefter suppen i lidt af gangen. Kog i ca. 5 min Tilsæt lammekødet skåret i små tern og piskefløden. Smag suppen til

Sæt safran i blød i vand i 5 min Svits løg i olien og tilsæt ris og krydderier Kom vand ved og lad risene koge i 12 min. Tag gryden af varmen og lad den stå yderligere 12 min Fjern de hele krydderier og form ristoppene med et dl-mål. Vend toppene ud på et serveringsflad og pynt evt. med grønt





karakterer:
Opskriften er vist 15210 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Suppevisk er et bundt grønt, forskellige krydderurter top af porrer og lignende.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det lyder ellers godt :)

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg ved ikke hvad suppevisk er.