Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnstegt minikalkun

Ovnstegt minikalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 minikalkun 2 – 3 kg.
2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 æble skåret i både
0.5 citron skåret i både
 
Opskrift:
Optø kalkunen så meget, at posen med indmad kan fjernes. Tænd og stil ovnen på 175 grader. Gnid kalkunen indvendig og udvendig med salt og peber. Læg æble- og citronbåde ind i kalkunen. Anbring kalkunen på en rist over en bradepande. Steg kalkunen i 30 min. Vend og steg yderligere i 30 min. Læg nu kalkunen med brystet opad og lad den stege færdig ved at stikke i lårkødet. Når kødsaften, som pibler ud, er klar, er kalkunen færdig. Beregn den totale stegetid til 1½ til 2 timer. Tag kalkunen ud. Fjern skindet. Skær kødet i passende portioner og fjern benene.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11151 gange,
og udskrevet 228 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu