Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gullerodsboller

Gullerodsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 24 stk.
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

250 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1.5 dl. Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
1000 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Gulerødderne skrælles og rives groft.

Gæren røres ud i det lunkne vand og det hele blandes og æltes godt. Hæver lunt og tildækket med et viskestykke ca. 1 time.

Formes til 24 boller, fordelt på 2 plader. Efterhæver 20 minutter.

Bollerne pensles og bages ved 210 grader C. alm. ovn i 20 minutter.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (69 stemmer)

Opskriften er vist 51897 gange,
og udskrevet 1502 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 19160 (4561 kcal)
KJ pr. stk. 798 (190 kcal)
Vægt ialt 2040 gram
Vægt pr. stk. 85 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 939 KJ (223 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 39.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu