Gullerodsboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 24 stk.
Ingredienser:
5.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

250 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1.5 dl. Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
1000 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 19160 (4561 kcal)
KJ pr. stk. 798 (190 kcal)
Vægt ialt 2040 gram
Vægt pr. stk. 85 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 939 KJ (223 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 39.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)