Æggecreme med agurk

Æggecreme med agurk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

DressingRet : Dressing - Fonduedressing - Fondue Dressing

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 æg
1 løg
2 syltede agurker
2 tsk.kapers
200 g.flødeost
1 dl.Fløde eller vand
 salt
 hvid peber
1 bdt.Persille
 
Opskrift:
Kog æggene hårde på 8-10 minutter.

Pil løget og skær det i terninger. Hak agurkerne fint. Rør flødeost og fløde eller vand ensartet. Tilsæt løg, agurker og kapers.

Skyl og tør persillen og hak den. Skyl æggene under den kolde hane, pil dem og hak dem. Rør persille og æg i saucen og smag til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11441 gange,
og udskrevet 132 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu