Agurke-hvidløgskvark
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt : Red : |
|
|
Skyld argurken og skær den igennem på langs. Skrab kernerne ud med en teske og riv agurken groft. Lad argyrken trække ca. 15 min. med lidt salt.
Rør kvark, mælk og olie sammen. Pil løg og hvidløg og hak det fint. Skær oliven i terninger. Rør alle tre ting i kvarken. Tryk væden af agurken og rør den i kvarken. Smag til med salt og peber. Skyld, tør og hak dilden og rør den i til sidst. |
|
Opskriften er vist 19902 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne