Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Agurke-hvidløgskvark

Agurke-hvidløgskvark, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

DressingRet : Dressing - Fonduedressing - Fondue Dressing

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.agurk
 salt
150 g.kvark 45% el. cream cheese
2 dl.sødmælk
2 spsk.olivenolie
1 løg
3 fedhvidløg
50 g.sorte oliven uden sten
 friskkværnet peber
1 bdt.dild
 
Opskrift:
Skyld argurken og skær den igennem på langs. Skrab kernerne ud med en teske og riv agurken groft. Lad argyrken trække ca. 15 min. med lidt salt.

Rør kvark, mælk og olie sammen. Pil løg og hvidløg og hak det fint. Skær oliven i terninger. Rør alle tre ting i kvarken.

Tryk væden af agurken og rør den i kvarken. Smag til med salt og peber. Skyld, tør og hak dilden og rør den i til sidst.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16407 gange,
og udskrevet 203 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu