Fedtfattige cornflakestoppe

Fedtfattige cornflakestoppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 25 stk.
SlikRet : Slik - Juleslik -konfekt

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Cornflakes

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Fedtfattige cornflakestoppe, billede 4 Fedtfattige cornflakestoppe, billede 1 Fedtfattige cornflakestoppe, billede 2 Fedtfattige cornflakestoppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
75 gram Cornflakes
   
Opskrift:
Sirup, kakao, flormelis og chokolade smeltes ved svag varme i en gryde. Når det er varmet godt, tilsættes cornflakes (evt. 1 tsk. appelsinskal fra en usprøjtet appelsin) og der røres godt rundt.
Massen køles af.

Når massen er næsten kold, kan den rulles til kugler.

Opbevares i en tillukket dåse i køleskabet.

Tips:

Fedtenergiprocent: ca.16 %.





karakterer:
Opskriften er vist 59283 gange,
og udskrevet 1462 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5403 (1286 kcal)
KJ pr. stk. 216 (51 kcal)
Vægt ialt 343 gram
Vægt pr. stk. 13 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1575 KJ (375 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 77.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-23 15:09:43
fedtfattige?

  -   2012-06-01 17:50:26
Chokolade er da et mælkeprodukt? Også mørk chokolade...

  -   2009-12-16 14:15:30
Man kan jo bruge sødemiddel istedet for flormelis, så er der jo ikke helt så meget sukker i ;-) det skal vi ihvertfald prøve.....de lyder jo lækre...

  -   2009-12-12 20:50:25
Trilles til kugler, det heder toppe og de sættes normalt på bagepapir med 2 teskeer. Nå men vi trillede. De virker lidt klæbrige, så vi trillede dem i lidt ekstra kakao efter vi havde taget billedet.

  -   2009-12-12 13:05:17
de er fanbsisk gode(:(;

  -   2009-11-12 23:19:14
Det er en fejl at sige at sukker feder, det gør det først i det omfang at du ikke er lidt fysisk aktiv, hvor fedtet "sætter" sig med det samme du overforbruger...

  -   2009-11-11 09:01:53
Det er fint ikke at være 'sukker-forskrækket' - MEN man skal altid huske på, at sukker er ikke noget, man har brug for - kroppen kan fint klare sig uden. Hvis man ikke forbrænder sukkeret - bliver det kort fortalt til fedt - så ikke helt det samme nej - men på sigt - samme resultat!!!

  -   2007-12-12 20:06:38
ved du så ca hvor mange kJ der er i ?

  -   2007-01-01 10:18:42
Jeg ved ikke hvad det er der får folk til at tro, at fedtfattige opskrifter feder mere end opskrifter fyldt med fedt? Rent ernæringsmæssigt skal man selvfølgelig ikke fylde sig med for meget sukker, men omvendt, opskrifter med for meget, og tilmed animalsk fedt, det kan bestemt heller ikke være sundt. Generelt kan man sige, at der er flere kalorier i fedt, end i sukker, og med henblik på f.eks. hjertekar-sygdomme, bør man bestemt ikke fylde sig med for meget fedt. Jeg ved godt at for meget sukker er skidt for så meget andet, men her handler det vist generelt om, at nyde i små mængder, og ikke fylde sig. Her i huset er vi i hvert til fald meget bevidste om ikke at fylde for meget animalsk fedt i os. Vi er knap så sukker-forskrækkede, som der er en tendens til, at folk er for tiden.

  -   2005-01-01 01:01:01
fin fin opskrift

  -   2006-12-02 14:37:30
Det kan godt være, at ingredienserne er fedtfattige, men de er alle fyldt med sukker, som feder mindst ligeså meget...

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig gode og meget nemme. vi har med stor succes lavet dem i skolen med 2. klasse - og spist dem med lige så stor fornøjelse :)

  -   2005-01-01 01:01:01
De smager absolut bedst, når man også bruger appelsinskal (der står at det er evt.), for så bliver det som orangechokolade, og uden appelsinsmagen bliver de MEGET søde.