Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Honningglasseret skinke

Honningglasseret skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1-2 kg.Kogt eller ovnstegt letsaltet skinke uden ben – evt. røget
 
 Glasering:
3-4 spsk.Fast honning
25 g.smør
8 enebær
1 appelsin revet skal heraf
 peber
 


Opskrift:
Skær sværen af skinken.

Glasering:
Rør honning og smør sammen. Knus enebærrene i morter og tilsæt dem sammen med appelsinskal og peber. Fordel glaseringen over skinkens overside. Læg skinken i en lille bradepande og sæt den i ovnen ca. 15-25 minutter ved 225 grader, til den er gylden. Tiden afhænger af, om skinken er varm eller kold, når den sættes i ovnen. Øs honningsmørret over skinken, efterhånden som det smelter.

Server skinken varm eller kold med grønsager.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 30620 gange,
og udskrevet 755 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

[email protected]  -  2007-10-09 21:11:33
Skinken bliver bedre hvis den får lov til at trække med glasering i et døgn, inden den kommer i ovnen