Juleleverpostej

Juleleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Juleleverpostej, billede 4 Juleleverpostej, billede 1 Juleleverpostej, billede 2 Juleleverpostej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Svinelever, rå
400 gram Spæk fersk
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
4 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 tsk. Allehånde, stødt
2 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Lever, spæk, løg og æbler køres gennem kødhakkeren én gang.

Derefter tilsættes krydderier, æg og mel. Det hele røres godt sammen.

Hældes i forme og bages i vandbad ca. 5 kvarter ved 175 grader C. alm. ovn.

Tips:

Der bliver 6 forme af 5 dl. ud af denne portion


karakterer:
Opskriften er vist 72294 gange,
og udskrevet 2159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 19341 (4605 kcal)
KJ pr. Portion 19341 (4605 kcal)
Vægt ialt 2295 gram
Vægt pr. Portion 2295 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 842 KJ (200 kcal)
Protein 11.7 gram
Fedt 15.1 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2010-11-21 23:00:20
Postejen er best lun da den bliver meget fast og ikke smørbatr som kold

F.Christiansen  -  0000-00-00 00:00:00
er der ingen væske i ?