| |
|
Juleleverpostej
Juleleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Lever, spæk, løg og æbler køres gennem kødhakkeren én gang.
Derefter tilsættes krydderier, æg og mel.
Det hele røres godt sammen.
Hældes i forme og bages i vandbad ca. 5 kvarter ved 175 grader C. alm. ovn.
Tips:
Der bliver 6 forme af 5 dl. ud af denne portion
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1
(21 stemmer)
Opskriften er vist 67658 gange, og udskrevet 2112 gange.
| |
|
|
KJ total 19341 (4605 kcal)
KJ pr. Portion 19341 (4605 kcal)
Vægt ialt 2295 gram
Vægt pr. Portion 2295 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 842 KJ (200 kcal)
Protein 11.7 gram
Fedt 15.1 gram
Kulhydrat 5.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Per - 2010-11-21 23:00:20 Postejen er best lun da den bliver meget fast og ikke smørbatr som kold
F.Christiansen - 0000-00-00 00:00:00 er der ingen væske i ?
|
|