Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Juleleverpostej

Juleleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Forme

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Juleleverpostej, billede 4 Juleleverpostej, billede 1 Juleleverpostej, billede 2 Juleleverpostej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.svinelever
400 g.fersk spæk
2 mellemstore løg
4 cox orange æbler
 
4 tsk.peber
3 tsk.salt
4 tsk.allehånde
2 tsk.stødt nellike
3 æg
4 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Lever, spæk, løg og æbler køres gennem kødhakkeren én gang.

Derefter tilsættes krydderier, æg og mel.

Det hele røres godt sammen - hældes i forme og bages i vandbad ca. 5 kvarter ved 175 grader C. alm. ovn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (19 stemmer)

Opskriften er vist 64813 gange,
og udskrevet 2061 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2010-11-21 23:00:20
Postejen er best lun da den bliver meget fast og ikke smørbatr som kold

F.Christiansen  -  0000-00-00 00:00:00
er der ingen væske i ?