Juleleverpostej næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1000 gram Svinelever, rå
400 gram Spæk fersk
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
4 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 tsk. Allehånde, stødt
2 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 19341 (4605 kcal)
KJ pr. Portion 19341 (4605 kcal)
Vægt ialt 2295 gram
Vægt pr. Portion 2295 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 842 KJ (200 kcal)
Protein 11.7 gram
Fedt 15.1 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)