Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Spinat med ris og hakket kød

Spinat med ris og hakket kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.frisk eller 750 g frossen spinat
250 g.hakket oksekød
3 finhakkede løg
50 g.ris
1.25 dl.vand
2 spsk.smør
 olivenolie
 lidtstødt spidskommen
 evt.persille
 
Opskrift:
Skyl spinat og pres så meget af vandet ud, du kan, i en sigte. I smør og olivenolie gyldens de hakkede løg, og spinaten tilsættes. Rør omkring. Oksekødet tilsættes, og det hele simrer, til kødet er mørt. Tilsæt risene og vandet. Kogen retten videre ved lavt blus, til risene er færdigkogte. Se efter om der mangler vand undervejs. Krydr med spidskommen og persille inden servering og spis et godt brød til.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13683 gange,
og udskrevet 207 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu