Spinat med hakket kød og yoghurt

Spinat med hakket kød og yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1000 g.spinat
2 løg
40 g.smør
200 g.hakket oksekød
60 g.ris
0.5 tsk.edelsüss paprika
300 g.yoghurt naturel
 
Opskrift:
Skyl spinaten meget grundigt i flere hold vand. Lad den dryppe af og hak den groft. Pil løgene og hak dem fint. Smelt smørret i en stor gryde og lad løgternene snurre deri, til de er klare. Kom det hakkede kød i og rør i det med en gaffel i ca. 5 minutter, til det skiller og skifter farve. Vend spinaten i, hæld 2 ½ dl. vand på og kog til spinaten falder sammen. Kim risene i og smag til med salt, peber og paprika. Dæmp varmen og lad det hele koge småt i ca. 30 minutter. Tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt. Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter i ca. 30 - 60 minutter. Tag den op i en skål og rør, til den er glat. Server den til spinatretten.


karakterer:
Opskriften er vist 9658 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kisselhegn  -  2014-11-07 08:48:08
Nu har jeg prøvet opskriften og det er en rigtig lækker gryderet som mætter godt. Jeg tilsatte karrypulver og spidskommen til det brunede kød, det smagte rigtig godt. Børnene spiste også godt. Det er en gryderet jeg helt sikkert laver igen!

Bettina K.   -  2014-11-06 16:43:49
Pudsigt, jeg søgte på ingredienserne Hakket okse og spinat og kom på den måde til denne ret. Da jeg gjorde det samme på chefkoch.de kom jeg til nøjagtig samme ret bare på tysk, og der tyder kommentarerne på at det et en lækker varmende vinterret, så den må jeg prøve i aften:)