Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Soutsoukákia

Soutsoukákia, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :



Ingredienser:
 Fars:
500 g.hakket oksekød
1 lille finthakket løg
4-5 fedknust hvidløg
1 dl.finthakket persille
1 dl.finthakket frisk mynte
1 æg
0.5 citron Saften herfra
2 tsk.stødt spidskommen
1 tsk.knuste korianderfrø
 Salt
 peber
 
 Sovs:
2 ds.flåede tomater
1 spsk.hakket persille
0.5 dl.vineddike
1 spsk.sukker
 Salt
 peber
 Olie til stegning
 hvedemel
 
Opskrift:
Rør farsen sammen, den skal være ret fast. Lad den hvile 1/2 time i køleskab. Form til runde, lidt aflange frikadeller som rulles i mel og steges gyldenbrune i olivenolie på en sautérpande. Tag frikadellerne op og hold dem varme. Tilsæt lidt mere olie og vend de flåede tomater med væde, persille, vineddike og krydderier i og lad sovsen koge igennem i 5-10 minutter. Kom frikadellerne tilbage i sovsen og varm retten forsigtigt igennem. Servér retten med løse ris og drysset med finthakket persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 7662 gange,
og udskrevet 259 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Den bløde mand  -  2011-09-13 19:25:09
Dejlig opskrift på kødbollerne, de skal stensikkert føres til de faste retteri kogebogen. Men sovsen var ikke videre spændende.

Lis Philipsen  -  0000-00-00 00:00:00
Man får bedre smag i retten ved at blande 3 dele svinekød med 7 dele oksekød - her 350 gram oksekød og 150 gram svinekød