Sehriye Corbasi

Sehriye Corbasi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
2 løg
250 g.champignon
15 g.margarine
250 g.hakket oksekød
400 g.hakkede flåede tomater
5 dl.grøntsagsbouillon
2 tsk.paprika
0.5 tsk.salt
125 g.suppehorn (pasta)
0.5 rød peber eller grøn peberfrugt
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Løg og champignon hakkes. Løgene svitses i margarinen i en gryde. Kødet kommes i og svitses med. Champignon, tomater, bouillon, paprika og salt tilsættes. Retten småkoger under låg i 10 min. Suppehorn kommes i, og retten snurrer yderligere 10 min. Hakket peberfrugt og persille tilsættes. Retten koger endnu 2 min


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10420 gange,
og udskrevet 198 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
det er en tyrkisk suppe