Peberbøf med cremefraiche

Peberbøf med cremefraiche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
1 lille dåse Madagaskarpeber
25 g.smør
1 spsk.olie
2 dl.bouillon
1-2 dl.cremefraiche 38%
1 tsk.dijonsennep
 salt
 
Opskrift:
Form kødet til fire hakkebøffer. Hæld væden fra peberkornene og mos dem lidt med en gaffel. Smør peber på begge sider af bøfferne og steg dem i smør og olie på en pande. Tag bøfferne af, hæld fedtstoffet af panden og kog den af med bouillon. Tilsæt creme fraiche og sennep og lad det koge jævnt. Smag til med salt og madagaskarpeber.

Servér bøfferne med sauce og f.eks. råstegte kartofler og grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 8605 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu