Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Marineret nakkesteg

Marineret nakkesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 Nakkesteg uden Spæk og Svær
 
 Saltlage :
50 g.Salt
1 tsk.Krydderier
1 fedknust Hvidløg pr. Liter Vand
 


Opskrift:
Vand , Salt , Krydderier og Hvidløg blandes og Stegen marineres heri ca. 1 dg. der sker ikke noget ved at det står i længere tid idet Stegens saltindhold ikke bliver større end de 5% Ovnen sættes til 140 til 150 Grader Steges midt i Ovnen på en Rist over Bradepanden , til Temperaturen er 80 - 85 Grader midt i Stegen ( brug Stegetermometer ) Stegens pakkes ind Aluminiumfolie og Hviler 15 - 20 Min. inden den skæres ud Der hældes ½ Liter Vand i Bradepanden , koger det væk tilsættes lidt mere. Sovs : Stegeskyen fra Bradepanden jævnes med , Mel rørt ud i Mælk , lidt Kulør tilsættes og småkoger min. 4 Min. NB.: Er som kold meget velegnet til Pålæg .

Tips:

Som Krydderier er følgende Krydderiblandinger velegnet : "Texas Hot " - "Barbecue " - " Krydderurtemiks " og lignende alle fra "Santa Maria .

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 27678 gange,
og udskrevet 407 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu