Marineret nakkesteg

Marineret nakkesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Nakkesteg uden Spæk og Svær
 
 Saltlage:
50 g.Salt
1 tsk.Krydderier
1 fedknust Hvidløg pr. Liter Vand
 
Opskrift:
Vand, Salt, Krydderier og Hvidløg blandes og Stegen marineres heri ca. 1 dg. der sker ikke noget ved at det står i længere tid idet Stegens saltindhold ikke bliver større end de 5%

Ovnen sættes til 140 til 150 Grader Steges midt i Ovnen på en Rist over Bradepanden, til Temperaturen er 80 - 85 Grader midt i Stegen(brug Stegetermometer) Stegens pakkes ind Aluminiumfolie og Hviler 15 - 20 Min. inden den skæres ud Der hældes ½ Liter Vand i Bradepanden, koger det væk tilsættes lidt mere.
Sovs:
Stegeskyen fra Bradepanden jævnes med, Mel rørt ud i Mælk, lidt Kulør tilsættes og småkoger min. 4 Min.

NB.: Er som kold meget velegnet til Pålæg.

Tips:

Som Krydderier er følgende Krydderiblandinger velegnet : "Texas Hot " - "Barbecue " - " Krydderurtemiks " og lignende alle fra "Santa Maria.





karakterer:
Opskriften er vist 31135 gange,
og udskrevet 450 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu