Marineret nakkesteg
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Vand, Salt, Krydderier og Hvidløg blandes og Stegen marineres heri ca. 1 dg. der sker ikke noget ved at det står i længere tid idet Stegens saltindhold ikke bliver større end de 5%
Ovnen sættes til 140 til 150 Grader Steges midt i Ovnen på en Rist over Bradepanden, til Temperaturen er 80 - 85 Grader midt i Stegen(brug Stegetermometer) Stegens pakkes ind Aluminiumfolie og Hviler 15 - 20 Min. inden den skæres ud Der hældes ½ Liter Vand i Bradepanden, koger det væk tilsættes lidt mere. Sovs: Stegeskyen fra Bradepanden jævnes med, Mel rørt ud i Mælk, lidt Kulør tilsættes og småkoger min. 4 Min. NB.: Er som kold meget velegnet til Pålæg. Tips: Som Krydderier er følgende Krydderiblandinger velegnet : "Texas Hot " - "Barbecue " - " Krydderurtemiks " og lignende alle fra "Santa Maria. |
|
Opskriften er vist 31492 gange,
og udskrevet 482 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne