Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Møllerdrengens livret

Møllerdrengens livret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.hakket oksekød 8-10%
150 g.rødløg eller alm. løg
100 g.champignon
0.5 fedhvidløg
 salt
 knust sort peber
 paprika
 smør eller margarine til stegning
 
 Sagasauce:
1 lille grøn & 1 lille rød peberfrugt i små tern
150 g.sagaost
6 dl.fløde
0.5 tsk.paprika
50 g.smør
30 g.hvedemel
 
 salt
 stødt hvid peber
 
 Tilbehør:
200 g.grønne bønner
200 g.minimajs
200 g.gulerødder i stænger
 
800 g.kartofler
 
Opskrift:
Del kødet i fire og form bøfferne flade ca. 10 cm i diameter. Rødløg og champignon finthakkes og hvidløget rives eller presses. Svitses i margarine eller smør. Smages til med salt, peber og paprika. Læg fyldet på den ene halvdel af hver bøf og vend anden halvdel over, så der fremkommer en halvmåne. Luk godt i kanten ved at presse kødet sammen. Brunes i smør eller margarine på begge sider og steges færdig i ovn ved 200 grader C i ca. 12-15 minutter.

Sagasauce:
Peberfrugterne svitses i smørret sammen med paprikaen, drysses med mel og røres godt igennem. Fløden kommes på. Lad det koge lidt og kom derefter sagaosten i. Smag til med salt og peber og lad det herefter småsimre i et par minutter.

Anretning:
Bøfferne anrettes på tallerkener, kogte, hvide kartofler og kogte grønsager arrangeres pænt sammen med saucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9790 gange,
og udskrevet 140 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu