Kartofler og kød i lag

Kartofler og kød i lag, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
1 løg finthakket
 olie til stegning
1 tsk.tørret timian
 salt
 peber
1 gulerod i små tern
2 spsk.hvedemel
3 dl.vand
500 g.melede kartofler
25 g.smør
1 dl.sødmælk
 
Opskrift:
Kartoflerne koges til mos. Løg og kød sauteres af i pande eller gryde. Smages til med salt, peber og timian. Tilsættes guleroden og drysses med mel. Melet røres godt ud og der tilsættes vand (evt. kulør). Koges ca. 5 min under låg ved svag varme. Kartoflerne afdryppes og moses med smør, salt, peber og mælk. I smurt ildfast lægges lagvis kød og kartofler. Sæt fadet i ovnen og bag retten i ca. 10 minutter ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12884 gange,
og udskrevet 241 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu