Kålrabi- og bondebøf

Kålrabi- og bondebøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 kålrabi
400 g.oksesmåkød
1 spsk.hakkede kapers
1 bdt.persille
 salt
 peber
1 citron saften herfra
1 æg
 
Opskrift:
Kålrabien skæres i småtern og koges mør i ca. 15 min. Efter afkøling blandes den med kødet, hakket kapers og persille, pisket æg, citronsaft og salt og peber. Farsen formes til bøffer, som steges hårde på ydersiden, men røde indeni.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10693 gange,
og udskrevet 299 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Maria  -  2007-03-10 19:47:59
Jeg synes bøfferne udskiller meget væde, er det normalt?