Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hvidkålsovnret

Hvidkålsovnret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
500 g.kogt hakket hvidkål fra Sønderjydsk kål
500 g.magert hakket oksekød
4 spsk.hvedemel
4 spsk.rasp
3 tsk.salt
1 tsk.peber
 Bacon i skiver/tern
 


Opskrift:
Bland en fars af den optøede hvidkål, oksekød, mel, rasp, salt og peber. Smør et ildfast fad med margarine og fordel farsen. Ovenpå lægges bacon i skiver/tern. Bages i ovn ca. 45 min. ved 200 grader.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14208 gange,
og udskrevet 307 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sønderjyden  -  2011-04-10 19:27:31
Udemærket ret, tilsatte dog lidt revet løg... serveret med kartofler, gulerødder og blomkål, samt en muskatsovs.